• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Tantra massage mænd tantra københavn

Jenine Finkelstein   / 19-11-2017

tantra massage mænd tantra københavn

1 mars - Hun har studeret og arbejdet med yoga og tantra siden år og blev færdiguddannet som tantralærer i i København og har sidenhen undervist Formålet med tantramassagen for mænd er at vække mandens krop gennem en sensuel, afslappende massage og bringe ham i kontakt med sin krop. Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen - og ikke mindst tættere på sig selv. 20 mars - Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel massageform. Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn, da der også her ofte ligger skjulte spændinger, som kan forhindre din kundalini i at strømme frit.

Oral sex sex i byen

Der åbner flere og flere massageklinikker, ligesom der er et stigende antal massører, der vælger at specialisere sig i tantra massage. Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for.

tantra massage mænd tantra københavn

Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt, kærligt og anerkendende møde. Vi begynder med en samtale om tantramassagen som et møde i sansning, nydelse og frihed. I tantramassagen kan du bevæge dig. Vi tilbyder tantra massage til mænd, kvinder og par, tantra retreats for par, sensitivitetstræning og Reiki healing. Velkommen til. Tantramassage. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem . For mænd indeholder den intime del af en tantra-massage, muligheden for en udvendig massage af de mandlige kønsorganer (også kaldet lingam)....

Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom. Køber du et gavekort, kan du printe det ud eller få det tilsendt med posten, så du kan forkæle dig selv eller en person, du holder af. Du kan betale kontant eller dating for par chat med fremmede MobilPay. Tantramassage-pakker Vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt 4-håndsmassage. I tantramassagen kan du bevæge dig med mine bevægelser, sige nej og ja. Så begynder massagen, som er en tantrisk body-to-body-massage, der vækker og skærper dine sanser, og som også vækker og løfter din erotiske energi og spreder den ud i hele din krop, og dermed giver dig mulighed for at opleve den højeste nydelse samtidig med den maksimale beherskelse af energien. Føler du dig presset i hverdagen, kan du evt. Men tør du langsomt begynde fræk massage københavn dejlige piger åbne op for tilliden, at slippe kontrollen og lade tankerne tage et velfortjent hvil, vil du kunne opleve en enorm kærlighed, lettelse, selvaccept, frihed, nydelse og livsenergi begynde at strømme igennem dig. Jeg underviser i tantramassage, samt giver tantrisk, sexologisk rådgivning, både til singler, par og grupper. For mig er dét hvad den tantriske rejse handler om. Massagen er også en enestående mulighed for at slippe ideen om hvilke roller, du skal spille, og hvad du skal gøre for at gøre det rigtige — det er her, du kan lægge arbejdsidentiteten, familierollerne og idealerne til side for en stund og virkelig opleve den rene væren, sanselighed og indre ro, der igen fornyer din maskulinitet og styrke indefra, tantra massage mænd tantra københavn, så du kan handle klart, kraftfuldt og kærligt i din hverdag. Under massagen kan vi udforske særlige problemstillinger såsom gamle traumer eller aspekter du gerne vil vække og udvikle. Denne forudgående snak er med til at skabe tillid, så det bliver en vellykket oplevelse. For kvindelige gæster indeholder liderlige kvinder tantra massage esbjerg pakke også find en luder samleje billeder til yonimassage. Vi begynder med en samtale om tantramassagen som et møde i sansning, nydelse og frihed. Dermed misser manden en enorm del af sit potentiale som kraftfuld viril mand.Gratis chat date kvinder

  • Det er ikke desto mindre en oplevelse, som tager hensyn til ethvert budget.
  • Du skal dog være opmærksom på, at det langt fra er alle massører, der tilbyder denne specielle form for massage. Du er nøgen under massagen, mens din kvindelige massør er iført g-streng, som hun beholder på under hele massagen.
  • Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd.
  • Date ideer gratis ponor

Mænd og dating krifa kolding kontakt


Tantramassagen kan åbne nye veje for ro og væren i mennesker med stress. Alt sammen for at sikre størst mulig tryghed — og dermed udbytte — af din behandling. Her opdager du det som fortrænges i dagligdagens gøremål.

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES